Beşiktaş, Joao Mario'yu transfer edecek mi?

Beşiktaş’ta geçen sezon Anderson Talisca’nın ayrılmasından sonra gündeme gelen Joao Mario konusunda Siyah-beyazlı kulübün profesyonellerinden açıklama geldi.

Beşiktaş’ta geçen sezon Anderson Talisca’nın ayrılmasından sonra gündeme gelen Joao Mario konusunda Siyah-beyazlı kulübün profesyonellerinden açıklama geldi. İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Beşiktaş A Takım Direktör Yardımcısı Berkay Türkmen, yaz transfer döneminde ilgilendikleri oyuncunun şu anda transferle ilgilenmediğini söyledi.

Joao Mario, Beşiktaş’ı reddetmişti

Seri A’da futbol oynamak istemediği için başka ülkelerden gelen teklifleri değerlendirmeye alan Portekizli oyuncu, Siyah-beyazlıların teklifini kabul etmemişti. İngiltere’den istediği teklifi alamayan yıldız isim, ocak ayına kadar Inter’de kaldı. 2016 yılında 40 milyon euroya Sporting Lizbon’dan Inter’e transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak West Ham’da geçirmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI