Beşiktaş, Jose Sosa'yı Transfer Edecek mi? Resmi Açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Jose Sosa transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer döneminde zaman zaman ismi Beşiktaş ile anılan eski futbolcularından Jose Sosa hakkında net açıklamalar yaptı. Arjantinli yıldız, Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde İstanbul’daki terör olayları bahane ederek Siyah-beyazlı kulüpten Milan’a transfer olmuştu.

Beşiktaş Jose Sosa’yı transfer edecek mi ?

Trabzonspor’un gelecek sezon öncesinde yüksek maliyetli oyunculara yollarını ayırmak istemesi ve Talisca’nın Siyah-beyazlı kulüple yollarını ayırmasından sonra Beşiktaş’ın Sosa’yı tekrar gündeme aldığına yönelik haberler medyada yer alıyordu. Vodafone Park’ta gerçekleştirilen iftar programında Başkan Fikret Orman, Sosa’nın transferinin gündemde olup olmadığı sorusuna ise sert bir ifadeyle ‘Sosa transferi gündemimizde yok” cevabını verdi. Bir gazetecinin “Sosa size beni alın diye haber gönderdi mi ?” sorusuna ise Başkan Orman, cevap vermedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI