Beşiktaş Kadın Voleybol Şubesi Kapanıyor mu?

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nda lisans krizi...

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın lige başlamadan veda edebilir. Geçen sezon maaşlarını alamayan oyuncuların ayrılması sonucu, Siyah-Beyazlı takım sezonun ikinci yarısına alt yapıdan gelen gençlerle yola devam etmişti. Yeni sezonda yeni bir sayfa açmak isteyen Beşiktaş'ta bu kez lisans krizi yaşanıyor. 

KAPIDAKİ TEHLİKE

Takımdan daha önce ayrılan eski oyuncular alacakları nedeniyle Siyah-Beyazlı takımın lisans çıkartılmasını engelliyor. Sporx'in haberine göre, Beşiktaş yönetimi borçlu olduğu sporcularla masaya oturup, 3 taksit halinde yapılandırma istedi. Ancak bunu kabul etmeyen sporcular, ücretlerinin tamamının ödenmesi için ısrarcı oluyor. Cuma günü başlayacak olan kupa maçları öncesinde borçlar ödenmediği için, transfer yasağının kalkmadığı ve yeni oyunculara lisans çıkartılamadığı ve bu yüzden Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın lige katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı belirtildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI