Beşiktaş kadroyu neden açıklamadı?

Beşiktaş'ın Kayserispor karşılaşması öncesi maç kadrosunu açıklamaması dikkat çekti.

Sezonun ilk maçını Yukatel Kayserispor ile yapacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosunun açıklanmaması merak uyandırırken olayın arkasındaki isim belli oldu.

Kayserispor maçı için kampa giren Beşiktaş 'ta kamp kadrosunun kulüp tarafından açıklanmaması merak uyandırdı. Normalde kamp kadrolarını antrenman bitimi açıklayan iletişim departmanı bu kez hiçbir şey yayınlamadı. 

Valerien İsmael böyle istedi

Kamp kadrosunun açıklanmamasının arkasında ise teknik direktör Valerien İsmael'in olduğu ortaya çıktı. Fransız hocanın, yetkililerden bundan sonra kadronun yayınlanmamasını istediği öğrenildi. İsmael gerekçe olarak ise "Rakip neden bizim kadromuzu öğrensin ki" dediği belirtildi. Yarınki maçta kesin olarak olmayan isimler ise sakatlıkları bulunan Atiba, Josef ve Welinton.

Yeni transfer Saiss’in yarın oynanacak Kayserispor maçında 11'de başlayacağı, yanında da büyük ihtimalle Emrecan Uzunhan'ın olacağı öğrenildi. (Ajansspor)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI