Beşiktaş Kalinic'e Sponsor Arıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ısrarla takımda görmek istediği Nikola Kalinic için Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi harekete geçti. 

Transfer listesinin en başırda Nikola Kalinic var.  Hırvat golcü için çalışmaların sürdüğünü açıklarken yönetim transferi sonlandırmak için çalışmalar hızlandı. 

32 yaşındaki Hırvat golcü için tüm maddi imkanlar seferber edilirken kulübün ekonomik olarak bütçesine destek verecek önemli sponsorlar ile temasa geçildiği belirtildi. 

"Atletico Madrid'le ben görüşüp bonservisimi vermelerini isteyeceğim. Benden haber bekleyin" diyerek Beşiktaş'a mesaj gönderen Kalinic'in, İspanyol ekibini ikna etmek üzere olduğu öğrenildi. 

MAAŞ VE BONUSLARLA 2.5 MİLYON EURO

2.5 milyon Euro'ya inen Atletico Madrid'e bu rakamı karşılayacak bir teklif gelmediği ve masadaki en ciddi alıcının da Beşiktaş olduğu vurgulandı. 

Bu hafta içi Kalinic-Beşiktaş ve Atletico Madrid üçgeninde son bir görüşme yapılarak düğümün çözülmesi bekleniyor. Kalinic bonservisini eline aldığı takdirde kendisini 2+1 yıllığına maaş ve bonus toplamı 2.5 milyon Euro olacak şekilde kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeye imza atacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI