Beşiktaş, Kalinic'i Bekliyor

Beşiktaş, Kalinic transferi için geri sayımda.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Hırvat golcü Nikola Kalinic ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, müjdeli haber için artık geri sayımda. Tecrübeli golcünün Atletico Madrid’le sözleşmesini feshetmesinin artık an meselesi olduğu belirtiliyor. 

Golcü transferi doğrultusunda 1 numaralı hedefini Nikola Kalinic olarak belirleyen Beşiktaş, 32 yaşındaki futbolcu için yapılan transfer temaslarında artık son aşamaya geldi. Kalinic'le her konuda anlaşmaya varan Beşiktaşlı yöneticiler, maaş artı bonuslar olmak üzere tecrübeli oyuncuyu Kartal olmaya ikna etti. Son olarak başarılı futbolcunun İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le yollarını ayırıp gelmesini bekleyen yönetim, bu konuda oldukça iyimser bir bekleyiş içerisinde... Kalinic ve menajeriyle hemen hemen her gün bu konuda görüşen Beşiktaşlı yöneticilerin, son gelişmelerden dolayı memnun olduğu ve Kalinic’in İspanyol ekibiyle bağlarını koparmasının an meselesi olduğu belirtildi. Kalinic'i, bonservisini almasının ardından özel uçakla İstanbul’a getirilip Beşiktaş’a 2+1 yıllığına imza atması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI