Beşiktaş kampından Vida'ya destek

Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden Domagoj Vida’ya Beşiktaş’ın kampından destek geldi.

Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele eden Domagoj Vida’ya Beşiktaş’ın kampından destek geldi. Siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcular, önceki akşam Avusturya’da yapılan idmanın ardından Hırvatistan-İngiltere maçını seyretti.

Vida’ya alkış

Karşılaşma boyunca Hırvat stoperin İngiliz forvetleri karşısındaki etkili oyunu takım arkadaşları tarafından alkışlandı. Vida’nın Dünya Kupasında olmasından mutluluk duyduklarını belirten Teknik Direktör Şenol Güneş, “Vida, Dünya Kupası’na muhteşem oynuyor. Zaten onun kalitesini kimse tartışmıyor. Bizim takıma geçen yıl geldiği anda uyum süreci de yaşadı. Pepe ve Tosic’in ardında bekledi. Şu anda turnuvada gayet iyi gidiyor. İngiltere maçından da iyi oynadı. Tebrik ediyoruz” dedi.

Şenol Güneş: Domagoj Vida haberlerini medyadan takip ediyorum

Beşiktaş’ın Avusturya kampı sırasında basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevaplayan Şenol Güneş, Vida’nın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soruya ise “Bu transfer gelişmelerini ben de gazetelerden takip ediyorum. Ne olacağını bilmiyorum. Vida’nın transferi için her gün rakamlar çıkıyor. Bonservis bedeli olarak  10-20-30-40-50-60-100 gidiyoruz. Atıyoruz tutuyoruz. Ama paralar gelmiyor” diye cevap vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI