Beşiktaş - Karagümrük hangi kanalda?

Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Fatih Karagümrük Hazırlık Maçı: Tarih, Saat ve Yayın Kanalı

Beşiktaş, milli maç arası sürecini hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor. Fernando Santos'un yönetimindeki siyah-beyazlılar, önceki Buducnost maçında 5-1'lik galibiyet elde etmişti. 

Milli aradan sonra Beşiktaş'ın ilk resmi karşılaşması Başakşehir'e karşı olacak. Ancak öncesinde Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile bir hazırlık maçı yapacak. İşte bu maça dair detaylar:

Maç Tarihi ve Saati

Beşiktaş - Fatih Karagümrük hazırlık maçı 28 Şubat Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saatiyle 16.00'da başlayacak.

Yayın Kanalı

Mücadele, Beşiktaş'ın resmi YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Hedefleri

Beşiktaş, bu hazırlık maçıyla Avrupa'da verilen arayı değerlendirecek. Ligde ise Başakşehir ile oynayacağı maç öncesinde son hazırlıklarını yapacak.

Fatih Karagümrük ise ligde düşme hattında bulunuyor ve puan sıralamasında 18. sırada yer alıyor. Takım, ligde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivasspor mücadelesinde üç puan arayacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI