Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper lig'de 11. hafta açılış maçında Beşiktaş, Dolmabahçe'de Kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Süper Lig'de çıktığı iki maçta şov yapan ve art arda Başakşehir ve Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş bu çıkışını Kasımpaşa maçıyla devam ettirmek istiyor. Kara Kartal, Kasımpaşa'yı yenerek kazanma serisini 3 maça çıkarmak ve zirveye yaklaşmak istiyor. 

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Sergen Yalçın yönetiminde son dönemde oldukça formda olan Beşiktaş Fuat Çapa'nın tekrar takımın başına getirildiği Kasımpaşa'yı konuk edecek. Son olarak Başakşehir ve Fenerbahçe gibi iki önemli rakibini iyi oyunla geçen Beşiktaş bu çıkışını Kasımpaşa maçında sürdürmek istiyor. Siyah-Beyazlılarda bu karşılaşma öncesi Josef de Souza şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu son idmanda sakatlandı ve maçın kadrosundan çıkartıldı.

Bu akşam saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. İki takım arasındaki bu önemli karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Utku, Rosier, Necip, Montero, N’Sakala (Rıdvan), Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Mensah, N’Koudou, Aboubakar

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Haddadi, Koomson, Tirpan, Hajradinovic, Varga, Alan, Hodzic

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI