Beşiktaş kazanmayı hatırladı: 2-0

Beşiktaş, Ankaragücü'nü 2-0 Yenerek 5 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü konuk etti ve sahadan 2-0 galip ayrılarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Maçın 18. dakikasında Ernest Muci'nin ve 67. dakikasında Jackson Muleka'nın attığı gollerle siyah-beyazlılar, önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'de puanını 51'e çıkaran Beşiktaş, bu sonuçla 4. sıradaki yerini korurken, Ankaragücü ise 37 puanda kalarak 13. sırada yer aldı.

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Fernando Santos'un ayrılmasının ardından ikinci dönemine galibiyetle başladı ve bu sezon toplamda 4. maçında 3. galibiyetini elde etti.

Maçın detayları

18. dakikada Gedson Fernandes'in asistiyle Ernest Muci'nin golüyle Beşiktaş öne geçerken, ikinci yarıda 67. dakikada Rashica'nın kullandığı kornerde Jackson Muleka'nın attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Beşiktaş'ta maç sırasında sakatlanan Emrecan Terzi'nin yerine oyuna Tayyip Talha girdi. Ayrıca Svensson, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sarı kart cezalısı durumuna düştü.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI