Beşiktaş, Kolombiya'yı gözüne kestirdi

Beşiktaş'ın Kolombiya projesi hayata geçiyor.

Beşiktaş dünyanın farklı yerlerinde futbol okulları kurmak için çalışmalar yapıyor. Siyah-beyazlıların hedef ülkelerinden birisi de Kolombiya.

Bu ülkede spor okulu açmak için ilk resmi hamle de yapıldı. Kolombiya Futbol Federasyonu ile ön anlaşma yapıldı. Ülkeye yapılacak yatırım nedeniyle destek alındı.  

Beşiktaş’ın Brezilya ya da Arjantin’in aksine Kolombiya’yı seçmesinde etkili olan bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen Oscar Cordoba oldu. Kolombiya’da büyük bir potansiyel olduğuna Beşiktaş’ı ikna eden Cordoba sayesinde, siyah-beyazlılar ülkenin kuzeydeki Baranquilla şehrinde futbol okulu açmaya karar verdi.    

Beşiktaş geçen sezon Süper Kupa finali için gittiği Katar’da da bir anlaşma imzaladı. Katar hükümetinin davetlisi olarak bu ülkede de bir futbol okulu açacak. Katar’daki futbol okulunun açılması içn de çalışmalar devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI