Beşiktaş Kongresi'nde Levent Çifter tepkisi

Beşiktaş kongresinde Siyah-Beyazlı kulübün Koordinatörü Levent Çifter gerginliği yaşandı.

Beşiktaş’ta Fikret Orman dönemi sona erdi. Siyah-beyazlılarda bugün yeni başkan belli olacak. Oy verme işlemi devam ederken, Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Üyelerden Levent Çifter tepkisi

Beşiktaş’ta seçimde oy kullanmaya giden bazı üyelerin yönlendirilmeye çalışıldığı gündeme geldi. Ajansspor’un ulaştığı bazı üyeler, Beşiktaş Kulübü’nde Genel Koordinatör olarak görev yapan Levent Çifter’e tepki gösterdi.

Üyeler: ”Levent Çifter’in tutumu rahatsızlık verici”

İsminin açıklanmasını istemeyen üyeler, “Levent Çifter sürekli birilerinin etrafında. Fikret Orman açıkça Serdal Adalı’ya destek veriyor. Bunu biliyoruz. Levent Çifter de Adalı lehine çalışıyor. Tutumu rahatsızlık verici.” ifadelerini kullandı. 

Adaylar seçimin adil ve demokratik geçmesini arzu ediyor

Başkan adayları ise seçimin adil ve demokratik bir şekilde geçmesi gerektiğini vurguluyor. 

Çebi: ”Bilgi almak istediğimiz insanlar işiyle tehdit ediliyormuş”

Daha önce Beşiktaş Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, ”Bilgi almaya çalıştığımız insanlar işiyle tehdit ediliyormuş. Ben böyle bir şey görmedim” ifadelerini kullanmıştı.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI