Beşiktaş Kongresinde Yumruklar Konuştu

Beşiktaş kongresinde Ahmet Nur Çebi'yi eleştiren Berk Tunca isimli kongre üyesi saldırıya uğradı.

Beşiktaş kongresinde Ahmet Nur Çebi ve yönetimi eleştiren Berk Tunca isimli kongre üyesi yumruklu saldırıya uğradı. İşte yaşanan olaylar... 

Tunca Çebi ve yönetim kurulunu eleştirirken, "Sayın başkan Ahmet Nur Çebi, taraftar sizden sadece icraat istedi. İcraat, sizin söylediğiniz gibi sadece kapalı kapılar ardından olmuyor. TFF ile mücadele, rakiplerin lobileri ile mücadele camia birliği ile olur" sözlerinin ardından Çebi'yi destekleyen bazı üyeler ve kulüp çalışanları kürsüye saldırdı. Kongreyi yöneten Uluç Gürkan, Tunca'nın konuşmasını süresi bitmeden keserken genç kongre üyesi kürsüden iner inmez saldırıya uğradı. Tunca yumruklara hedef oldu. 

 

Çıkan olaylar nedeniyle kongreye 10 dakika ara verildi. 



İşte Berk Tunca'nın kürsüde yaptığı konuşma; 

"Sayın başkan daha önceki yönetimle ilgili davaları açacağınızı söylemiştiniz. Açıldı mı, açılmadı mı bilmiyoruz, söylerseniz seviniriz. Sayın başkan Ahmet Nur Çebi, taraftar sizden sadece icraat istedi. İcraat, sizin söylediğiniz gibi sadece kapalı kapılar ardından olmuyor. TFF ile mücadele, rakiplerin lobileri ile mücadele camia birliği ile olur. Hakemlerin içindeki çeteyle mücadeleyi sizin yol göstermeniz ile yapabilirdik. Siz bu isimleri açıklayamadınız. Bu hakemleri insan içine çıkamayacak hale getirmeliydik. Tam 14 maçta hakemler Beşiktaş'a operasyon çekti. Adana Demirspor maçıyla başladı. 1 oldu sustuk, 2 oldu sustuk... Biz susmadık da siz sustunuz. Hakemlere düdük astırdınız, onu da başaramadık. Geri döndüler. Döndükleri gün o kurumlara istifa ettiremedik, siz de istifa etmediniz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI