Beşiktaş-Konyaspor canlı izle

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, Konyaspor'u ağırlıyor.


Beşiktaş - Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Kozlarını Paylaşıyor: bu önemli mücadeleyi izlemek için aşağıdaki linki tıklayıp izleyebilirsiniz. 

Beşiktaş-Konyaspor canlı izle 

Beşiktaş - Konyaspor maçı, 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.45'te A Spor'da canlı yayınlanacak. Teknik direktör Fernando Santos, oyuncularından Galatasaray derbisini unutarak Konyaspor maçına odaklanmalarını istedi. Kadroda rotasyon yapmayı planlayan Santos'un, Aboubakar, Svensson ve Joe Worrall'ı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.


Bu karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılar, derbi sonrası hızla Konyaspor maçına odaklanarak turu geçmek için sahada olacaklar. Maçın heyecanını ve kadro revizyonunu takip etmek için 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.45'te A Spor'u izleyebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI