Beşiktaş Kupayı Böyle Kaldırdı

Türkiye Kupası Beşiktaş'ın... İşte tarihi anlar...

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştı ve sezonu çifte kupa zaferiyle tamamladı. 

Beşiktaş, finalde Antalyaspor'u Josef ve Rosier'in golleriyle 2-0 yenerek kupayı 10. kez müzesine götürdü. Beşiktaşlı ekip kazandığı kupayı böyle kaldırdı. 

İşte o görüntüler... 


Ziraat Türkiye Kupası’nın 59. finalinde Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan mücadeleyi ligin şampiyonu Beşiktaş 2-0 kazanarak sezonun iki kupasını da kazanan takım oldu. Finale gol yemeden çıkan rakibi karşısında 3. dakikada Josef ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, 30. dakikada Rosier’in attığı golle farkı 2’ye çıkardı ve son dakikaya kadar üstünlüğünü korudu. Göztepe’yi yenerek Süper Lig’de şampiyonluğun ilan eden Kara Kartal; 4 gün arayla aynı statta ikinci kupasını da kazanmış oldu. Beşiktaş 5. turdan itibaren katıldığı kupada Tarsus İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir’i eleyerek finale kalmıştı. Daha önce stat kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyirci alınacağı duyurulan ancak İçişleri Bakanlığı'nın 16 Mayıs'ta yayımlanan ve 1 Haziran'a kadar sürecek “Kademeli Normalleşme Tedbirleri” genelgesi çerçevesinde iptal edilen karar sonrası final müsabakasında her iki takımdan 250'şer taraftar müsabakayı izledi. 

BEŞİKTAŞ’IN TARİHİNDE 3. ÇİFTE KUPA 

Beşiktaş, 1989-1990 ve 2008-2009 sezonunda hem lig şampiyonluğu hem de kupa zaferi yaşamasının ardından bu sezon da aynı başarısını tekrarladı ve tarihinde 3. kez “duble” yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI