Beşiktaş, Litvanya'da kayıp

Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta deplasmanda konuk olduğu Litvanya‘nın Neptunas Klaipeda takımı karşısında 86-80’lik skorla kaybetti.

Basketbol Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta deplasmanda konuk olduğu Litvanya‘nın Neptunas Klaipeda takımı karşısında 86-80’lik skorla kaybetti.

Neptunas Klaipeda bu sonuçla 6. maçındaki 4. galibiyetini, Beşiktaş Sompo Sigorta ise 4. yengilisini aldı.

Maçın ilk çeyreğinde dengeli bir oyun ortaya çıkarken, ikinci çeyrekte kontrolü eline almaya başlayan Beşiktaş, soyunma odasına da 40-38’lik avantajla gitti.

Soyunma odasından iyi dönen taraf ise ev sahibi ekip oldu. Bu çeyrekte Beşiktaş hücumda sayı üretmekte zorlanırken, Neptunas ise rüzgarı tamamen arkasına aldı ve son çeyreğe girilirken 62-45’le farkı 17’ye çıkardı.

Son çeyreğe 10-0’lık seriyle başlayan temsilcimiz, ilk 2.5 dakika geride kalırken farkı 7’ye çekti. Fark bir ara 5’e kadar inerken, son 5 dakikalık bölüme ev sahibi ekip 69-59’la 10 sayılık farkla girdi. Üçüncü çeyrekte yediği serinin dezavantajını bir türlü üstünden atamayan Beşiktaş, son çeyrekte zaman zaman maçı ortaya getirmesine rağmen istediğini alamadı ve deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı.

Neptunas Klaipeda‘da Deividas Gailius 11 sayı-5 ribaunt-6 asist yaparken, Osvaldas Olisevicius 12 sayı-4 ribaunt, Tomas Delininkaitis 13 sayı-1 asist, Simas Galdikas 14 sayı-5 ribaunt ve Zygimantas Janavicius 11 sayı-5 asist yaptı.

Beşiktaş Sompo Sigorta‘da Jordan Theodore 21 sayı-3 asist yaparken, Shaquielle McKissic 27 sayı-4 asist, Nemanja Djurisic 8 sayı-3 ribaunt ve James McAdoo 7 sayı-4 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 20-16
2. Periyot: 18-24
3. Periyot: 24-5
4. Periyot: 24-35

Kaynak: www.basketball.com.tr

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI