Beşiktaş Mandzukic'i istiyor

Hırvat Milli Takımı'nın yıldızı Mandzukic'i isteyen kulüpler arasında Beşiktaş da var.

Hırvatistan ile Dünya Kupası finalinde boy gösterecek Mario Mandzukic’in gelecek yıl hangi takımın formasını giyeceği yönünde yapılan bir haberde muhtemel takımlar arasında Beşiktaş’ın da ismi geçiyor. Yeni sezonda Juventus’tan ayrılacağı konuşulan Hırvat golcü hakkında her gün değişik iddialar ortaya atılıyor.

Devre arasında da gündemdeydi

Siyah-beyazlı yönetim, geçen yıl Cenk Tosun’u Everton’a sattıktan sonra da bu oyuncu ile ilgilenmiş fakat o dönem bu transfer gerçekleşmemişti. Şenol Güneş’in golcü istemesi üzerine yönetim golcü arayışları kapsamında Mandzukic’i tekrar listesine alsa da güçlü rakiplerle mücadele edecek. İtalya’da Calciomercato web sitesi golcü oyuncuyu isteyen kulüplerin başında Manchester United’in geldiğini aktardı. Haberde yine Hırvat yıldızı isteyen bir başka kulüp olarak da Beşiktaş’ın ismi yer aldı.

Domagoj Vida, İstanbul’da ağırladı

Öte yandan Siyah-beyazlı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Domagoj Vida, imza töreni sırasında kime ‘Come to Beşiktaş’ demek istersin sorusuna Mandzukic cevabını vermişti. Vida, geçtiğimiz ay içinde Hırvat milli takımından arkadaşını İstanbul’da ağırlamıştı.

Beşiktaş Mario Mandzukic’i transfer edecek mi ?

Siyah-beyazlı yönetimin İtalyan ekibi ile mayıs 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralayabileceği dile getiriliyor. Hırvat yıldızın İngiltere’ye gitmemesi halinde Beşiktaş’a gelmesi için Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Biliç ve Vida’nın Siyah-beyazlılar hakkında olumlu bilgiler verdiği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI