Beşiktaş, M'Baye Niang'ı İstedi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Mario Mandzukic'i Milan'a kaptıran Beşiktaş, Senegalli golcü M'Baye Niang'ı 6 aylığına kiralamak için harekete geçti. Tek sıkıntı bu futbolcunun yarım sezonluk ücreti: 1,6 milyon euro

Beşiktaş'ta golcü transferi konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye Gazetesi'nnin haberine göre, dünyaca ünlü Hırvat golcü Mario Mandzukic'i Milan'a kaptıran siyah beyazlıların gündemine giren son isim M'Baye Niang oldu. Fransa Ligue 1'de mücadele eden Rennes'in geçen sezon Torino'dan 15 milyon avroya kadrosuna kattığı Senegalli yıldız bu sezon beklentilerin altında kaldı. Rennes kulübü de 26 yaşındaki santrforu kiralamak isteyince devreye Beşiktaş girdi.  

Transfer görüşmeleri sürüyor
Rennes kulübü, Beşiktaş'ın ilgisini sıcak karşıladı ve Niang'ı yarım sezon için ücret almadan kiralama önerisinde bulundu ancak tek bir şartla! Fransız kulübü, Beşiktaş'tan bu transfer için Niang'ın yıllık 1,6 milyon avroluk ücretinin karşılanması istendi. Yeni transferlerin yıllık ücretlerinin maksimum 1,5 milyon avro olmasına özen gösteren siyah-beyazlı yönetim altı aylık için yüksek bulunan bu rakamı indirmek için görüşmelere devam ediyor.

Çok yönlü golcü
Santrforda görev yapan M'baye Niang'ın her iki kanatta da oynayabilmesi teknik direktör Sergen Yalçın'ı da cezbediyor. Tecrübeli teknik adamın, yoğun fikstürde sık sık rotasyon yaptığı için üç bölgede de oynayabilen Niang'ı çok istediği öğrenildi.

Türkiye

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI