Beşiktaş, Mensah İçin Öyle bir Transfer Teklifi Yaptı ki...

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Kayserispor'un yıldızı Mensah için yeni bir adım atma kararı aldı. Yönetimin, Ganalı yıldız için; Kayserispor'a 2 milyon Euro + 3 genç futbolcu teklif edecek. 

Beşiktaş Mensah transfer için ısrarcı... Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi, Kayserispor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ganalı yıldız starKayserispor'la pazarlık masasına oturacak. 

TAKAS TEKLİFİ

SABAH'IN HABERİNE GÖRE, Beşiktaş, 2 milyon Euro para ile birlikte Mertcan, Erdoğan ve Kerim gibi istikbal vaat eden genç oyuncuları da 1 sezonluğuna Kayserispor'a vermeyi teklif edecek. 

SERGEN YALÇIN DA ONUN TRANSFERİNİ İSTİYOR 

Sergen Yalçın'ın da Mensah'ın alınmasını istemesi üzerine yönetimin Ganalı futbolcunun transferini bitirmek için tüm hamleleri yapması bekleniyor.

BERNA GÖZBAŞI'NDAN AÇIKLAMA

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ise Mensah konusunda, şi fadeyi kullandı; "Şu an biz ligde kalma mücadelemize devam ediyoruz. Mensah da şu an Süper Lig'in en önemli oyuncularından biri. Hemen hemen her takımdan, yurt dışından, yurt içinden Mensah'a teklifler var ama bizim ilk hedefimiz ligde kalmak. Ligde kaldıktan sonra teklifleri değerlendireceğiz." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI