Beşiktaş Mensah'la anlaştı

Beşiktaş'ta transferde flaş gelişme...

Kayserispor’da ekonomik kriz nedeniyle futbolcular uzun süre maaş alamazken Emmanuel Adebayor, Beşiktaş maçının ardından takımdan ayrıldığını açıkladı. Diğer futbolcular da aynı yolu izlerken Beşiktaş ile Bernard Mensah'la prensip anlaşmasına vardı. 

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek istediği Bernard Mensah. alacaklarına karşılık geçtiğimiz hafta 3 aydır maaş alamadığı gerekçesiyle fesih hakkını elde etmişti. 

Beşiktaş Transfer Komitesi'yle anlaşan Ganalı orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına vardı. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Mensah'a yıllık 1 milyon 250 bin Euro verileceği belirtildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

Bernard Mensah kimdir? 

Bernard Mensah 17 Ekim 1994 yılında Gana’da dünyaya geldi. Merkez orta saha bölgesinde performans sergileyen oyuncu kariyerine Fetteh Feyenord’da başladı. 2012 yılında Portekiz ekiplerinden Guimares’in alt yapısında top koşturan oyuncu 2015 yılında 4 milyon euro bonservis bedeli ile Atletico Madrid’e transfer oldu.

Daha sonra Getefe, Guimares ve Atletico Madrid’de forma şansı bulan Mensah, 2017 yılında ise Kasımpaşa’ya kiralandı. Oyuncunun kiralama döneminin sona ermesiyle birlikte takımına geri dönerken bu kez devreye Kayserispor girdi. 400 bin euro bedelle kiralanan Mensah, yeni sezonda Kayserispor forması giymişti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI