''Beşiktaş, Mourinho'yla anlaşsın!''

Mahmut Uslu: ''Beşiktaş Gitsin Anlaşsın Mourinho'yla!''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulunda yer alan Mahmut Uslu, Jose Mourinho konusunda açıklamalarda bulundu. Uslu, Beşiktaş'ın Mourinho ile anlaşması gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulunda yer alan Mahmut Uslu, Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Uslu, Beşiktaş'ın Mourinho ile anlaşması gerektiğini belirterek, "Beşiktaş gitsin anlaşsın Mourinho'yla, onların beklediği bir şey mi var?" dedi.


"Beşiktaş gitsin arlaşsın!"

Mahmut Uslu, Beşiktaş'ın Mourinho ile anlaşma konusunda adım atması gerektiğini vurguladı. "Bizim durumumuzda anlaşsak bile seçimi beklemek zorundayız ama biz çözeriz, yakında duyarsınız. Eğer o arkadaş (Hüseyin Yücel), 'Biz daha önce görüştük' diyorsa, ben de 2004 yılında konuştuğumu söyleyeyim Mourinho'yla. Hem de İstanbul'daki bir otelde," ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Mourinho'nun nerede olduğunu biliyor mu?

Jose Mourinho için açıklamalarına devam eden Uslu, "Beşiktaş'ın beklediği ne var? Yönetimdeler zaten, gidip anlaşsınlar. Beşiktaş camiasını çok severim, kardeşim gibi sevdiğim bir başkanları var ama böyle konuşmaları yapınca gidip imzayı atacaklar. Şimdi nerede olduğunu biliyorlar mı Mourinho'nun? Başkan anlaşmaya gitti, Dubai'de. Gitsin anlaşmayı yapsın Beşiktaş. Birebir görüşmeler devam ediyor mu bilmiyorum. O konulara Aziz Yıldırım bakıyor," dedi.


Hüseyin Yücel Mourinho'yu açıklamıştı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, önceki günlerde yaptığı açıklamada Jose Mourinho ile görüşmede bulunduklarını ve anlaşmaya yakın olduklarını ifade etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI