Beşiktaş mucizeyi gerçekleştiremedi

Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, kendi sahasında 30 sayı kadar geriye düştüğü maçın son anlarında farkı 7 sayıya kadar düştüğü mücadelede Karşıyaka'ya yenilmekten kurtulamadı.

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet, Akatlar Spor Kompleksi'nde Pınar Karşıyaka'yı ağırladı. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ikinci hafta maçında Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka’yı konuk etti. Karşıyaka rakibi karşısında baştan son önde götürdüğü maçı 81-92’lik skorla kazandı.

Son çeyrekte ev sahibi ekip 19-3’lük bir seri yakalayarak farkı kapatmaya çalışsa da Pınar Karşıyaka skor üstünlüğünü korudu ve maçtan galip ayrılmayı başardı.

Beşiktaş, 30 sayı kadar geriye düştüğü maçın son anlarında farkı 7 sayıya kadar düşürmesine rağmen yenilmekten kurtulamadı. 

Bu sonuçla Karşıyaka üçüncü maçını da kazanırken Beşiktaş ise üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Basketbol Süper Ligi’nde 4. hafta maçında Pınar Karşıyaka, TOFAŞ’ı konuk edecekken Beşiktaş Emlakjet ise Galatasaray Nef’in konuğu olacak.

Beşiktaş Emlakjet’te Matt Coleman 15 sayı – 3 ribaund ile oynarken Okben Ulubay 18 sayı – 2 ribaund – 3 asist, Matt Mooney 12 sayı – 5 ribaund, Jordan Usher 11, Gediminas Orelik de 16 sayıyla oynadı.

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI