Beşiktaş müjdeyi resmen açıkladı

Beşiktaş JK, Beykoz Paşamandıra'da 30 Yıllık Tahsis Aldı

Beşiktaş, Beykoz Paşamandıra'da Arsa Tahsis Edildi: Tesis Müjdesi!

Beşiktaş JK, Beykoz Paşamandıra'da 30 Yıllık Tahsis Aldı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Altyapı ve Kadın Futboluna Yönelik Tesisler İçin Arsa Kazandı

Beşiktaş JK'ya Beykoz Paşamandıra'da 20.342,36 m2'lik Arsa Tahsisi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İstanbul Beykoz Paşamandıra'da bulunan 20.342,36 m2'lik arsa üzerine 30 yıllık irtifak hakkı tahsisini duyurdu.

Beşiktaş JK, Beykoz Paşamandıra'da 30 Yıllık Tahsis Aldı

Kulüpten yapılan açıklamada, ilgili yöneticilerin yoğun çalışmaları sonucunda Beykoz Paşamandıra'da bulunan 8.046,06 m2 ve 12.296,30 m2 olmak üzere toplamda 20.342,36 m2 yüzölçümlü arsaların Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği'ne 30 yıl süreyle tahsis edildiği belirtildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Altyapı ve Kadın Futboluna Yönelik Tesisler İçin Arsa Kazandı

Verilen irtifak hakkı doğrultusunda altyapı futbol takımlarının yetiştirilmesi, tüm yaş kadın futbol takımlarının idmanları ve sporcu eğitimlerinin sağlanması amacıyla sabit ve kalıcı tesislerin inşa edilmesi için çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Kulübümüzden Bilgilendirme

İlgili yöneticilerimizin yoğun çalışmaları sonucunda, İstanbul Beykoz Paşamandıra’da bulunan 8.046,06 m2 yüzölçümlü, 133 ada, 316 numaralı parsel ile 12.296,30 m2 yüzölçümlü 100 numaralı bitişik parsel, toplamda 20.342,36 m2 taşınmazların 30 yıl süreyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’ne tahsisi gerçekleşmiştir.

Verilen irtifak hakkı tesisine esas olarak, altyapı futbol takımlarımız tarafından futbolcu yetiştirmek, tüm yaş kadın futbol takımları idmanları ve sporcu eğitimleri sağlamak amacıyla sabit ve kalıcı tesisler yapmak üzere kulübümüze verilen ön izin doğrultusunda gerekli çalışma başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI