Beşiktaş Neden Şampiyon Olamadı? Fikret Orman Açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı takımın geçtiğimiz sezonu neden 4. bitirdiğini anlattı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kazanılan iki şampiyonluğun ardından bu sezon elde edilen 4.’lüğün nedenlerini açıkladı. Başkan Orman, beIN Sports’ta yayınlanan programda gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, neden dördüncü oldu ?

Siyah-beyazlı takımın bu sezon lig sıralamasının böyle olmasında birçok etken olduğunu kaydeden Başkan Orman, “Bunun tek bir sebebi yok. Birçok sebebi var. Biz ilk başlarda Beşiktaş’a Başkan olduğum dönemlerde herkesin sevdiği bir kulüptük, zaman içerisinde yapılanlardan sonra kıskanılan bir kulüp olduk. Camiaların en büyük hedefi Beşiktaş ile uğraşmak oldu. Bazı camialar ve hocalar, Beşiktaş’ı hep hedef gösterdiler. Camia içinde bizim şampiyon yapmayacaklar algısı oluşturuldu” dedi.

Fikret Orman: Fenerbahçe maçı şampiyonluğu etkiledi

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan ve yarıda kalan maçın Galatasaray ile oynanan maçı etkilediğini kaydederek, şunları ifade etti: “Beşiktaş, Galatasaray maçına Fenerbahçe maçının etkisinde çıktı. Çok uğraştık o etkiyi dağıtmak için ama olmadı. Netice itibariyle o maça gelene kadar da çok hatalar yaptık. Başakşehir’le yaptığımız maçta rakip 10 kişi kaldı ama kazanamadık, kaybettik. Bir tek Galatasaray maçına bağlamamak lazım. Ligden düşen Gençlerbirliği’ne mağlup olduk. İlk yarı çok puan kaybı yaşadık.

Fikret Orman, şampiyonluğun kaybedilmesinde teknik ve yönetim olarak da hataları olduğunu itiraf etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI