Beşiktaş, Normal Sezonu 4. Bitirdi

Beşiktaş sompo Japan, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u deplasmanda mağlup etti

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig son hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompi Japan, son periyotta yaptığı atakla Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u mağlup etti (59-72).


Karşılıklı top kayıpları ve isabetsiz atışlarla başlayan karşılaşmanın ilk 6 dakikası 8-5 ev sahibi lehine geçildi ancak kenardan gelen isimlerin etkisiyle Beşiktaş, kısır periyodu önde tamamladı (11-13).


2. çeyreğe Clark'ın sayılarıyla başlayan Beşiktaş, 2 dakika içinde farkı çift hanelere çıķardı (11-21). Burakcan ve Maric ile rakibine karşılık veren Büyükçekmece ise, 4 dakika kala skoru tekrar lehine çevirdi. Savunmaların ön plana çıktığı periyodun son dakikalarında fazla sayı çıkmadı ve ilk yarı 26-26 berabere tamamlandı. 


Durgun geçen ilk yarının ardından 3.periyod, iki takım adına da hücum anlamında daha verimli geçti. İlkan ve Stojanovski ile skor bulan ev sahibi farkı 3 dakika içinde 7'ye çıkardı. Tv molasının ardından savunma konsantrasyonunu artıran konuk ekip farkı azaltsa da son periyoda 48-45 girildi.


Son periyoda Kyle Weems'in sayılarıyla başlayan Beşiktaş 5 dakika kala farkı 8'e çıkardı. Üst üste 4 top kaybı yapan ev sahibi ekip, fark çift hanelere çıkınca maçtan iyice koptu ve müsabaka 59-72 sona erdi.


Boyalı alandan 40 sayı bulan misafir takımda, Clark 18 ve Strawberry 15 sayı üretti.


Ribaundlarda 46-37 önde olmasına rağmen sadece 1 üçlük isabeti bulabilen ev sahibi ekipte, İlkan Karaman 18 sayı 11 ribaund ile ön plana çıkan isim oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI