Beşiktaş, Oğuz Aydın için teklifini sundu

Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş, Alanyaspor'un Genç Yeteneği Oğuz Aydın İçin Transfer Teklifinde Bulundu

Oğuz Aydın hamlesi 

Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların hedefinde ise Alanyaspor'un genç yeteneği Oğuz Aydın var. Beşiktaş yönetimi, 23 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmak için resmi bir teklif yaptı.

Beşiktaş teklifini sundu 

Beşiktaş, Alanyaspor'a 2 milyon 500 bin euro'luk bir teklif sundu. Ancak Alanyaspor'un, genç yeteneğin bonservis bedeli için 5 milyon euro talep ettiği belirtiliyor. Bu transferde yaşanacak pazarlık süreci merakla bekleniyor.

Oğuz Aydın'ın performansı 

Oğuz Aydın, bu sezon Alanyaspor formasıyla 36 maçta görev aldı ve 12 gol atıp 8 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. 23 yaşındaki hücumcu, AZ Alkmaar altyapısından yetişti ve Türkiye'de Bucaspor ve Karacabey Belediyespor'da da forma giydi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI