Beşiktaş Olaganüstü Kongre'ye mi gidiyor?

Beşiktaş'ın yeniden olağanüstü seçime gidebileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Beşiktaş yönetiminin mal satışı için Mart başında olağanüstü kongreye gideceği iddia edildi. 6.5 milyarlık geliri ipotekli olan Beşiktaş'ın, yaklaşık 500 milyon dolar borcu bulunuyor.
Beşiktaş, mali krizi aşmak için olağanüstü kongreyi gündemine aldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, yaklaşık 500 milyon doları bulan borcu kapatmak için olağanüstü kongre yaparak, mal satışı için üyelerinden yetki istemeyi planlıyor. Kongrenin Mart ayında yapılması öngörülüyor. Geleceğe ait 6.5 milyar liralık geliri ipotekli olan, futbolculara ve teknik heyete ödeme güçlüğü çeken siyah beyazlı yönetim, krizden çıkış için çare arıyor. Yönetimin masasında iki plan bulunuyor.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN 1. PLANI
Ziraat Bankası'nda 200 milyon dolar kredi temin etmek. 200 milyon dolarlık gayrimenkul satışı yapmak. Yönetim ve kampanyalar eliyle 100 milyon dolarlık kaynak yaratmak.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN 2. PLANI
400 milyon dolarlık mal satışı gerçekleştirmek. Yönetim ve kampanyalar eliyle 100 milyon dolarlık kaynak sağlamak.

EN KIYMETLİSİ FULYA YERLEŞKESİ
Beşiktaş'ın elindeki gayrimenkullerden en kıymetlisi altyapı tesislerinin de bulunduğu Fulya yerleşkesi. Akaretler'deki eski kulüp binası ve Aşçıoğlu Plaza'daki daire ve dükkan alanları da diğer satılabilir mülkler arasında.

Yönetimden açıklama 

Beşiktaş'tan son dakika kongre açıklaması geldi. Siyah Beyazlı ekip, Mart ayında kongre yapılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:
"Yönetim Kurulumuzun Mart ayında mal satışı için yetki almak üzere olağanüstü kongreye gitmeyi planladığı iddiasına yer verilen haber gerçeği yansıtmamaktadır."



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI