Beşiktaş ona saldırıyor!

Beşiktaş'ta André Luiz bombası, Sergen Yalçın onayladı, Portekizli yıldız için büyük yarış

1 Ocak 2026 Perşembe

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazanırken, siyah-beyazlıların gündemine Portekiz Ligi’nin en formda isimlerinden biri girdi. Serkan Reçber’in keşfettiği, teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay verdiği Rio Ave forması giyen André Luiz için Beşiktaş yönetimi resmen harekete geçti.

Portekiz ekibi Rio Ave’de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 11 maçta 5 gol ve 6 asist üreterek Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Sergen Yalçın sol kanat istiyor

Teknik direktör Sergen Yalçın, zorunluluktan sol kanatta oynattığı El-Bilal Touré yerine asıl mevkii sol kanat olan bir oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Bu doğrultuda André Luiz, teknik heyetin tam not verdiği isimlerin başında geliyor.

Avrupa devleri sırada

Portekiz basınından SIC Noticias’ın haberine göre; André Luiz için sadece Beşiktaş değil, Benfica, Porto ve Sporting gibi Portekiz’in “üç büyükleri”nin yanı sıra Bayer Leverkusen, Marsilya ve Sevilla da devrede.

Oyuncu halen Rio Ave ile antrenmanlarını sürdürürken, kulüp yoğun ilginin farkında.

10 milyon Euro’nun altı zor

Rio Ave’nin André Luiz ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Portekiz temsilcisinin, 10 milyon Euro’nun altındaki teklifleri değerlendirmeye sıcak bakmadığı belirtiliyor. Beşiktaş cephesi ise diğer kulüplerin atacağı adımları görerek stratejisini buna göre belirlemeyi planlıyor.

Portekiz Ligi’nden çıkan yeteneklerin genellikle önce ligin büyük kulüplerine gitmesi dikkat çekerken, Beşiktaş bu transferde ezber bozmak istiyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI