Beşiktaş Onu İstiyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Beşiktaş'ta Papiss Cisse harekatı

Beşiktaş'ta transferde son dakika... Siyah-Beyazlılarda transferde Papiss Cisse harekatı. Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Papiss Cisse için hareket geçti. Beşiktaş Yönetimi, 19 golle krallık yarışında ikinci sırada yer alan Senegalli futbolcuya, 1.2 milyon Euro’luk 2 yıllık sözleşme önerdi.

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, kulübün ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olması sebebiyle bonservisi elinde olan ve kiralık futbolcular üzerine yoğunlaşma kararı almıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda takımın her bölgesine takviye için düğmeye basan yönetimin, son olarak Aytemiz Alanyaspor’un Senegalli golcüsü Papiss Cisse’yi transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. 

Alanya formasıyla bu sezon çıktığı 27 Süper Lig maçında 19 gollük performans sergileyerek, 20 sayısı bulunan Trabzonsporlu Alexander Sörloth’un ardından ikinci sırada yer alan 35 yaşındaki futbolcunun menaceriyle görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. 

Pazarlıklar sürüyor

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Aytemiz Alanyaspor’la Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcüyle pazarlık masasına oturan yönetim, ilk olarak, ‘Alanyaspor’dan kazandığımız 1.5 milyon Euro’dan kontrat isteriz’ isteğiyle karşılaştı. Beşiktaş’ın ise bu futbolcunun temsilcisine 1.2 milyon Euro’dan 1+1 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. 

Taraflar arasında pazarlıkların devam ettiği ifade edildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI