Beşiktaş-Osmanlıspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş, Osmanlıspor maçında 3 puan hedefliyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 16. haftasında Osmanlıspor ile sahasında karşılaşacak. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Şenol Güneş'in öğrencileri Osmanlıspor'u yenerek zirve yarışından kopmak istemiyor. Bu sezon deplasmanda hiç galibiyeti bulunmayan Osmanlıspor ise bu maçta şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Beşiktaş-Osmanlıspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasındaki karşılaşma, 17 Aralık Pazar günü saat 19.30’da Vodafone Park’ta oynanacak. beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak mücadeleyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

İstikrarsız performans


Beşiktaş, son haftalarda inişli çıkışlı grafiğiyle zirvenin biraz uzağında kaldı. Seri galibiyetler alamamanın sıkıntısını yaşayan siyah-beyazlı ekip, 10 ve 11. haftalarda Aytemiz Alanyaspor ile Göztepe’yi yendikten sonra istikrarsız bir performans ortaya koydu. Bu galibiyetlerin ardından üst üste oynadığı Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından 0-0 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 14. haftada Galatasaray’ı 3-0 mağlup ederek liderle puan farkını 4’e düşürdü. Siyah-beyazlı ekip, geçen hafta Kayserispor ile 1-1 berabere kalınca zirveden 5 puan uzak kaldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI