Beşiktaş Parkede Çöktü

Beşiktaş parkede oynadığı 28 maçta 21 yenilgi aldı.

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, 2020-21 sezonunda ligde oynadığı 6 maçı da kaybetti. Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı bu sezon 12 maçta 1 galibiyet ve 11 yenilgi aldı. Üst üste 11 kez şampiyon olan Beşiktaş Hentbol takımı ise eski günlerinden uzak. İşte detaylar...

İçinde bulunduğu mali darboğazdan ötürü futbol dahil bütçede büyük kesintiler yapan Beşiktaş'ın basketbol, voleybol ve hentbol şubeleri pek de iç açıcı sonuçlar alamıyor.

Basketbol takımı henüz galibiyet yüzü görmedi

Geçen sezon voleybolda ağırlıkla altyapıya dönen Kara Kartal, bu sezon basketbol erkek takımını İstbasket menajerlik şirketine devretti.  Menajerlik şirketinin oyuncularını oynatan  Beşiktaş yönetimi, menajerlik şirketiyle birleşmeyi yeniden yapılandırma olarak adlandırdı. Başkan önceki gün yaptığı açıklamada, şimdilik yapılandırma hedefinden vazgeçmeyi düşünmediklerini açıkladı. Futbolda son iki haftada alınan sonuçlarla camianın yüzü gülmeye başladı. Ama diğer branşlarda sonuçlar pek iyi değil. Örneğin erkek basketbol takımı henüz galibiyet yüzü görmedi.

Basketbol takımı sıfır çekti

ING Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, geride kalan 6 haftada hiçbir maçını kazanamadı. Bir çok maçta ortaya koyduğu mücadeleyle alkışı alsa da tecrübe eksikliğinin ceremesini çekti. 21.9 yaş ortalamasından oluşan bir ekibin yabancı kontenjanında 4 ABD'li bulunuyor. Siyah beyazlılar bugün itibarıyla 18 takımlı ligin son sırasında yer alıyor.

Herbalife Nutriton Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı, 6 maçta 2 galibiyet aldı. 3 yabancısı bulunan ve 22 yaş ortalamasına sahip olan Beşiktaş, 14 takımlı ligde 10. sırada...

Filede tek galibiyet var

Misli.com Sultanlar Ligi'nde bulunan Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, geçen henüz A takım seviyesine ulaşmayan altyapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kaldı. Pandemi nedeniyle küme düşme kalkınca ligde kalan siyah beyazlı kadınlar, bu sezon 12 maçta 1 galibiyet ve 11 yenilgi aldı.

22.7 yaş ortalamasına sahip olan ve hiç yabancısı bulunmayan Beşiktaş'ın kızları 16 takımlı ligde 15. sırada yer alıyor. Bilindiği üzere Beşiktaş yönetimi, erkek voleybol takımının faaliyetlerini geçen yıl durdurmuştu.

Hentbol de düşüşte

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde son 11'i üst üste olmak üzere toplam 15 şampiyonluğu bulunan Beşiktaş Aygaz, bu sezon eski günlerinden uzak görünüyor. Siyah beyazlılar 4 maçta 2 galibiyet alırken sahadan birer kez de beraberlik ve yenilgiyle ayrıldılar. Hentbol tarihine geçen ekip, şu anda 12 takımlı ligde 6. sırada bulunuyor.

Özetle, Beşiktaş'ın basketbol, voleybol ve hentbolda mücadele eden 4 takımı bu sezon çıktığı 30 maçta 22 yenilgi, 5 galibiyet 1 de beraberlik aldı.

Siyah beyazlı yönetim, bütçeleri çok kıstığı ve gençlere ağırlık verdiği bu branşlarda ne pahasına olursa olsun geri adım atmayacak. Açıkçası bu branşlarda camiaya bu sezon için şampiyonluk değil, gözyaşı ve ter vaadediyor.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI