Beşiktaş, Redmond'a veda ediyor

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Süper Lig'i ikinci olarak bitirmek isteyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...

Bu yıl şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptıran siyah beyazlılar, gelecek sezon şampiyon bir kadro kurmak için düğmeye bastı.

KONDOGBIA'DAN BEŞİKTAŞ'A YANIT GELDİ

Beşiktaş gelecek sezon için transfer arayışlarına başladı. Atiba'nın da takımdan ayrılma ihtimaliyle beraber orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılacak olan Geoffrey Kondogbia'ya teklif yapmıştı.

30 yaşındaki orta saha Geoffrey Kondogbia'ya teklif yapan Beşiktaş'a oyuncudan cevap geldi. Kondogbia kariyerine Avrupa'da devam edebileceiğini düşündüğü için Beşiktaş'ın teklifini red ettiği iddia edildi.

TEKRARDAN TEKLİF BEKLİYORLAR

Diego Simeone'nin gözünden iyice düşen ve takımdan ayrılacağı neredeyse kesinleşen Kondogbia için, Atletico Madrid gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Beşiktaş'ın yaptığı 2.5 milyon euro'luk teklifi reddeden İspanyol takımı teklif iyileştirilirse tekrardan masaya oturcağı iddia edildi.

27 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Bu sezon gözden iyice düşen 30 yaşındaki Geoffrey Kondogbia yalnızca 13 maçta ilk 11'de başlayabildi. Toplamda 27 maça çıkan Kondogbia gol katkısı veremezken yalnızca 2 asist yapabildi.

REDMOND KALACAK MI?

Siyah-beyazlı yöneticiler, sezonun ikinci devresinde müthiş bir performans sergileyen Nathan Redmond ile biten sözleşmesini uzatmak için bir süredir görüşme gerçekleştiriyor ancak henüz net sonuç ortaya çıkmış değil.

Beşiktaşlı idareciler, oyuncunun kalma ihtimalini %60 olarak görüyor. İngiliz futbolcu özellikle eşi Blaise'nin bu ay doğum yapacak olması nedeniyle kendisinin de fikirlerine büyük önem vererek acele karar almak istememişti.

MENAJERİ SIMON BAYLIFF İLE MASAYA OTURDULAR

Siyah-beyazlı yönetim ise bu süreçte vakit kaybetmemek adına maddi koşulları büyük oranda belirlemek için 29 yaşındaki oyuncunun menajeri Simon Bayliff ile masaya oturdu.

Mevcut durumda Beşiktaş'tan 1.8 milyon Euro, eski kulübü Southampton'dan da 700 bin Euro alan Redmond, 2+1 yıllık mukavele ve 1.8 milyon Euro maaşı kabul etti.

Tecrübeli hücum oyuncusu, son kararı için yönetimden birkaç gün süre istedi.

Beşiktaş'la 28 resmi maça çıkan Redmond 6 gol-6 asistlik performans sergiledi ve skora 12 kez katkı yaptı. 

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI