Beşiktaş Ricardo Quaresma’yı Satacak mı? Resmi Açıklama

Beşiktaş'ta Quaresma'nın geçtiğimiz gün sosyal medyada veda niteleğindeki paylaşımı merak uyandırmıştı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sezonun bitmesi ile birlikte özellikle Çin’e transfer olacağı iddiaları ayyuka çıkan Ricardo Quaresma’ya teklif gelip gelmediği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncunun hafta içinde ‘Her şey için teşekkürler’ paylaşımı yapmasından sonra Quaresma’nın ayrılacağı yönünde haberler daha da artmıştı.

Beşiktaş Ricardo Quaresma’yı satacak mı ?

Beşiktaş Kulübü’nün Vodafone Park’ta camiaya verdiği iftarda basın mensupları ile sohbet eden Başkan Orman, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin Quaresma’ya teklif olup olmadığı sorusuna ise Başkan Orman, “Quaresma için her yerde rakamlar dolaşıyor. Benim ciddiye alacağım seviyede bir teklif henüz yok” dedi.

Portekizli için gelen teklif 7 milyon Euro idi

Başkan Fikret Orman’ın ‘Ciddiye alacağım teklif yok’ demesi Portekizli oyuncuya hafta içinde gelen 7 milyon Euro’luk teklifi akıllara getirdi. Hafta başında Çin’den isminin açıklanmasını istemeyen bir kulüp 7 milyon Euro’luk teklif sunmuş, Beşiktaş yönetimi de bu teklifi ciddiye almamıştı. Yönetimin en az 12 milyon Euro civarında bir teklif beklediği ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI