Beşiktaş Saiss'i satıyor

Saiss için bonservis belirlendi! İşte detaylar... (BJK Haber)

Fas Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda oldukça başarılı bir görüntü sergileyen 32 yaşındaki stoper için kulüpler şimdiden harekete geçti. Menajerler aracılığıyla kapısı çalınmaya başlanan Beşiktaş Yönetimi, Saiss’in bonservisini 7 milyon Euro olarak belirledi.

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in gelmesi sonrasında kalede değişim yaşanmıştı. Ersin Destanoğlu kulübeye geçmiş, kaleyi ise Mert Günok devralmıştı. Kara Kartal’da bir diğer merakla beklenen yedek kaleci kararı da verildi. Güneş’in, sezon başında lisansı çıkarılmayan Utku Yuvakuran ve genç eldiven Emre Bilgin arasında seçimini Emre’den yana kullandığı belirtildi. Ara transfer döneminde Utku Yuvakuran’la yollar ayrılacak.

6 ay sonra teknik ekipte!

Kanada formasıyla Dünya Kupası’nda 39 yaşında boy gösteren Atiba Hutchinson, ülkesiyle grup aşamalarında elenmişti. En büyük hayalini gerçekleştirmesi sonrasında Kara Kartal’a dönecek olan deneyimli ön libero, sezon sonuna kadar takımda alternatif oyuncu olarak görev yapacak.

Deneyimli futbolcu, Mayıs ayı itibariyle ligin sona ermesinin ardından kariyerine Şenol Güneş’in ekibinde yardımcı hoca olarak devam edecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI