Beşiktaş Şampiyon

Beşiktaş Genç Erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu.

Beşiktaş Genç Erkek Voleybol Takımı, Adana Yüreğir Spor Salonu’nda Türkiye Şampiyonası finalinde Halkbank ile karşılaştı. 

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan beşiktaş Genç Erkekler Voleybol Takımı sahadan 3-1 galip tamamladı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

 rakibi Halkbank’ı, 25-13, 25-14, 25-27 ve 25-16‘lık setlerle 3-1 mağlup eden Beşiktaş şampiyon olurken; Halkbank ikinci oldu. Maliye Piyango’yu 25-18, 25-20, 23-25 ve 25-22‘lik setlerle 3-1 mağlup eden Arkas Spor ise; Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa törenide; Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan Arkas Spor’a; kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri Tesisler Şube Müdürü Mustafa Uyanık ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel takdim etti.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan Halkbank’a; kupa ve madalyalarını TVF MHGK Üyesi İbrahim Tarun ile Adana Voleybol İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz takdim etti.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’a kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI