Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Aşkına

Beşiktaş'ta aksik isimlerin çok olmasına rağmen teknik direktör Sergen Yalçın, ilk olarak Yeni Malatya engelini aşarak sonrasında eksiklerin takıma geri dönmesiyle Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ni de devirerek Siyah-Beyazlı takımı gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı amaçlıyor.

Beşiktaş'ta aksik isimlerin çok olmasına rağmen  teknik direktör Sergen Yalçın, ilk olarak Yeni Malatya engelini aşarak sonrasında eksiklerin takıma geri dönmesiyle Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ni de devirerek Siyah-Beyazlı takımı gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı amaçlıyor.

31. haftayı 53 puanla 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, tüm planlamasını 34 maç sonunda sıralamada Şampiyonlar Ligi potasında olabilme üzerine yaptı...Bundan dolayı kalan 3 maçını da kayıpsız geçmeyi planlayan Beşiktaş’ta, sezonu kapatan Douglas’ın yanı sıra; Adem Ljajic, Umut Nayir, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Boateng ve cezalı olan Atiba Hutchinson bu akşam forma giyemeyecek. Eksik isimlerin çok olmasına rağmen teknik direktör Sergen Yalçın, ilk olarak Yeni Malatya engelini aşarak sonrasında eksiklerin takıma geri dönmesiyle Fenerbahçe ve Gençlerbirliği’ni de devirerek takımını gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı amaçlıyor.

Denizlispor ve Konyaspor karşılaşmalarındaki başarılı performansını 1’er golle taçlandıran Diaby de bu akşamki Yeni Malatya mücadelesinde de hücum hattında Beşiktaş'ın en önemli kozlarından biri olacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI