Beşiktaş seçime gidiyor

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'dan hodri meydan; çime gidiyoruz...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park’ta gerçekleştirilen Divan kurulu toplantısında sürpriz bir seçim kararı aldıklarını açıkladı. Borçların açıklanmasının ardından kürsüye gelen Başkan Orman, tüzük tadiline ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Beşiktaş’ta zor bir sürece giriyoruz. Heyecanı arttırmamız lazım. 6.5 sene içinde yorulduk. Yönetim kurulu olarak alakalı seçime gideceğim. Aday olmak isteyenler gelsinler. Yeni bir yönetimle aday olacağım.”

Fikret Orman: Aday olmak isteyenler buyursun

Başkan Orman, baskın bir seçim olmayacağını ifade ederek aday olmak isteyenlerin ortaya çıkmasını istedi. Orman, “Aday olmak isteyenler açıklasın. Baskın seçim olmayacak. Herkes çıkıp konuşabilir ve aday olabilir. Ben yeni bir liste yaparak aday olacağım. Borcu düşürmek için projeleri olanlar, konuşanlar için de gayet güzel bir fırsat. Buyursunlar aday olsunlar. Yani diyorum ki hodri meydan”

Ayağa kaldıracak transferleri iki günde açıklarım

Transfer sürecinde yaşananlara da değinen Başkan Fikret Orman: Taraftarlar telefonuma mesaj atıyor, onu alın bunu alın diye. Sanki biz bilmiyoruz transfer yapmayı. Türkiye’yi ayağa kaldıracak transferleri 2 günde yaparız. Niye yapmıyoruz? Hayatın gerçekleri var çünkü.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI