Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un bonservisini belirledi

Beşiktaş'ta Sezonun Parlayan Yıldızı: Semih Kılıçsoy

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un Bonservisini Belirledi: Transfer Rekoru Kırılabilir

Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, sezonun en büyük kazancının Semih Kılıçsoy olduğunu gördü. Genç futbolcu, siyah-beyazlı ekibin parlayan yıldızı olurken, A Milli Futbol Takımı'nın da EURO 2024'te önemli isimlerinden biri haline geldi. Beşiktaş, genç oyuncunun bonservisini belirleyerek, transferde yeni bir rekora imza atmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar:


Stuttgart, Semih Kılıçsoy İçin Teklifte Bulundu: Beşiktaş'ın Cevabı Ne Olacak?

Beşiktaş'ta bu sezon başarısız sonuçlarla sarsılan bir dönem yaşanırken, Semih Kılıçsoy gibi parlayan bir yetenek ortaya çıktı. Semih'in performansı, Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çekerken, Beşiktaş yönetimi de transfer konusunda kararlı adımlar atmaya başladı. Siyah-beyazlılar, genç oyuncunun bonservis bedelini belirleyerek, Avrupa'dan gelen tekliflere hazırlıklı olduğunu gösterdi. Özellikle Alman ekibi Stuttgart'ın ilgisini çeken Semih için yapılan teklifler, kulübün beklentilerinin üzerindeydi. Ancak Beşiktaş, henüz olumlu bir yanıt vermedi.


Beşiktaş'ın beklentisi daha yüksek 

Stuttgart'ın 12 milyon Euro artı bonus ve 3 milyon Euro kiralama, 15 milyon Euro satın alma opsiyonu tekliflerini reddeden Beşiktaş yönetimi, genç yeteneği elden çıkarmak için 30 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif bekliyor.

Takvim

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI