Beşiktaş semtinde 'Paralar nerede Fikret Orman' pankartı!

Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş semtine ''Paralar nerede Fikret Orman'' pankartı astı.

Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş semtine dün gece ''Paralar nerede Fikret Orman'' pankartı astı. 

Kartal Heykeli'nin bulunduğu Köyiçi meydanına asılan pankart sonrası birçok taraftarın meydanda Beşiktaş başkanı Fikret Orman aleyhine bağırdı. yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu Fikret Orman yönetimini istifaya davet etti. 

Semtin birçok noktasına "Paralar nerede Fikret Orman' yazısı dikkat çekti. 

Ortam gerildi 

Siyah-Beyazlı taraftarlar özellikle Vodafone Park’taki karşılaşmalarda yönetimi hedef alırken, “Fikret Orman paralar nerede? Fikret gol gol... Yönetim bu takım senin eserin” şeklinde tezahüratlar yapmıştı.

Başkan ise sessizliğini bozdu ve SPK’nın düzenlediği panelde ilk kez konuştu.

Orman, “Beşiktaş Kulübü çok zor süreçlerden geldi. Beşiktaş’ı Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesinden almadım ki! Çağlayan Adliyesi’nde 450 dosya varken aldım. Oradan getirip bu finansman başarılarını yapıp, oyuncu satıp, stadyumu kendi kaynaklarından yapıyorsunuz ve UEFA ile iyi bir noktaya gidiyorsunuz. Bunları yapıyorsunuz ama sonucunda döndüğümüz zaman bir başka bakış açısı: Paralar nerede? Maçı kazanamadığınız zaman olay farklı bir noktaya gidiyor” dedi.

Beşiktaş’ta Başkan ile taraftar arasındaki ipler iyice gerilirken, özellikle cumartesi günü yapılacak divan toplantısı çok kritik.

Başkan, burada taraftarların eleştirisiyle ilgili detaylı açıklamalarda bulunacak ve her konuya açıklık getirecek. Kısacası özellikle Vodafone Park’taki maçlarda tansiyon daha da yükseleceğe benziyor. Orman ise o ses getiren konuşmalarında şunları söylemişti:

Genk’in İngiltere’ye sattığı oyunculara baktığınızda inanamazsınız. Biz altyapıya yatırım yapalım diyoruz. Kimsenin umurunda değil ki. Herkes Ibrahimovic ne oldu, alacak mıyız derdinde. Yoldan geçen bunu soruyor. Yaşı 38! Böyle geleceğe yatırım olmaz. Bence önümüzdeki sezon değil devre arasında bir değişim hareketinin başlaması gerekir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI