Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş - Shakhtar Donetsk hazırlık karşılaşmasını hangi televizyon kanalı verecek?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Slovokya kampında sonra Avusturya kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Shaktar Donetsk ile karşılaşacak. Slovokya'da yapılan kampta iki hazırlık maçı yapan Beşiktaş, ilk maçında Siofok ile 1-1 berabere kalırken Gyirmot'u 4-1 mağlup etmişti.

Shakhtar karşısında teknik direktör Şenol Güneş’in kamp kadrosundaki oyuncuların büyük kısmına şans vermeyi planladığı öğrenildi.

Beşiktaş - Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşma Smart Spor HD kanalından (77. Kanal) ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak...

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Şenol Güneş'in yeni yardımcıları Guti Hernandez ve İlhan Mansız'ın göreve başladığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. 30 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'nın Samorin bölgesinde yurt dışı kamp çalışmalarına başlayan, daha sonra iki günlük iznin ardından bugün Avusturya'nın Ehrenhausen bölgesinde yurt dışı kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcıları resmen göreve başladı.

Siyah beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Guti Hernandez ve İlhan Mansız'ın birlikte olduğu iki fotoğraf paylaşılırken, "Yeni başarılar, yeni zaferler, yeni kupalar için, Beşiktaş’a yeniden hoş geldiniz" notu düşüldü.

Beşiktaş, Avusturya'daki kamp çalışmalarını 20 Temmuz'a kadar sürdürecek.

Beşiktaş'ın kamp programı

12 Temmuz Perşembe 19.00: Beşiktaş - Shakhtar

15 Temmuz Pazar 15.00: Beşiktaş - CSKA Moskova

17 Temmuz Salı 20.00: Beşiktaş - Reading

20 Temmuz Cuma 19.00: Beşiktaş - Krasnodar 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI