Beşiktaş sil baştan!

Beşiktaş, tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyerek yeni sezonda 7 yerli ve 12 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyerek yeni sezonda 7 yerli ve 12 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, sözleşmesi sona erecek olan yerli oyunculardan Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yola devam etmeyi düşünmüyor.


Ayrıca, Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan ve Utku Yuvakuran gibi yerli oyuncular da gözden çıkarılanlar arasında yer alıyor. Yabancı futbolculardan ise Worrall, Ghezzal, Montero, Hasic, Rosier, Onana, Rebic, Amartey, Muleka, Aboubakar, Chamberlain ve Hadziahmetovic için gelecek teklifler öncelikle değerlendirilecek. Yönetim, bu oyunculardan değerine yakın teklif alanlarla yollarını en kısa sürede ayıracak.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI