Beşiktaş Sompo Japan Kupaya Veda Etti

PTT Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Tofaş'a mağlup olan Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı Türkiye kupasına veda etti

PTT Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Beşitakş Sompo Japan ile Tofaş, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Yüksek tempolu başlayan maçın ilk çeyreği 28-24 Tofaş üstünlüğüyle tamamlanırken, Bursa temsilcisi ikinci çeyreğe de bu üstünlüğünü taşıdı ve devrede soyunma odasına 46-39 önde girdi. Üçüncü çeyrekte Beşiktaş, skoru dengeleme noktasına getirse de, Tofaş tekrar gaza basarak farkı çift hanelere çıkardı. Bu çeyrekte de skor üstünlüğünü sürdüren Tofaş, son bölüme 59-55'lik üstünlükle girdi.

Dördüncü çeyrekte Beşiktaş oyuna D.J. Strawberry'nin sayılarıyla tutunsa da, son 2 dakikaya 77-75 Tofaş üstünlüğüyle girildi. Siyah Beyazlılar kalan hücumlarında istediği isabetleri kaydedemezken, Tofaş mücadeleden 86-79'luk skorla galip ayrıldı ve PTT Türkiye Kupası'nda finale çıkan taraf oldu.

MVP RAYMAR MORGAN

Karşılaşmada En Değerli Oyuncu Ödülü'nü (MVP) Tofaş'tan 17 sayı 9 ribaund 4 asistle oynayan Raymar Morgan aldı.

Tofaş 18 Şubat Pazar günü saat 18:00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes ile PTT Türkiye Kupası Final Maçı'na çıkacak.


Basketdergisi.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI