Beşiktaş sonunu getiremedi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 1. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japanı Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 1. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japanı Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe'ye konuk oldu. 

Maça iyi başlayan Beşiktaş, ilk bölümde Kyle Gibson ve Erkan Veyseloğlu üzerinden skor üretirken, çeyreğin bitimine 4:37 kala gelen molaya 7-12 önde girdi. Çeyreğin ikinci bölümünde ise Fenerbahçe hücumda daha organize bir görüntü sergilerken, Marko Guduric'ten gelen 8 sayıyla ilk periyodu 18-16 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf bu sefer Fenerbahçe olurken, Sarı Lacivertliler ilk dakika sonunda skoru 22-16'ya getirdi ve Beşiktaş mola aldı. İlk 5 dakikayı 27-21 önde tamamlarken, Sarı Lacivertliler'in hücumda yaptığı hataları iyi değerlendiren Beşiktaş, bitime 2 dakika kala farkı 2'ye düşürdü ve skor 32-30'a geldi. Kalan bölümde Fenerbahçe üstünlüğünü kaybetmedi ve devrede soyunma odasına 38-35 önde girdi.

Çekişmeli başlayan üçüncü çeyrekte ilk bölüm karşılıklı basketlerle geçilirken, Beşiktaş bitime 4 dakika kala skoru 48-48'de dengeledi. Sonraki bölümde Fenerbahçe tekrar skor üstünlüğünü ele geçirdi ve son çeyreğe 61-58 ev sahibi takım üstünlüğünde gidildi. 

Son çeyrekte Beşiktaş pota altından skor üretirken, Fenerbahçe'de Sinan Güler hücumları yönetti. Sarı Lacivertliler bitime 2 dakika kala farkı çift hanelere çıkardı ve skor 76-66'ya geldi. Kalan bölümde de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, karşılaşmadan 78-73'lük skorla galip ayrılmayı başardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI