Beşiktaş Sonunu Getiremedi

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, evirde, Tofaş'a mağlup oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında Beşiktaş Icrypex ile TOFAŞ, Akatlar Spor Salonu’ndaki karşılaşma nefesleri kesti. Maçın kazananı 82-83‘lük skorla TOFAŞ oldu.

Bu sonuçla Beşiktaş 6. yenilgisini alırken TOFAŞ 7. kez galip gelen taraf oldu.

Son dakikaya 76-81’lik skorla önde giren TOFAŞ bu üstünlüğünü saniyeler içerisinde kaybetti. Isaiah Whitehead’in kaçırdığı atışı tamamlayan Josh Reaves, Beşiktaş’ı 82-81 öne geçirdi. Son 5 hücumundan boş dönen TOFAŞ, bitime 12 saniye kala Berk Uğurlu’nun asistinde Muhsin Yaşar’ın orta mesafe basketiyle galip geldi.

Ahmet Kandemir yönetimindeki Beşiktaş Icrypex’te Egehan Arna 20 sayı – 6 ribaund, Rondae Hollis-Jefferson 17 sayı – 9 ribaund, Furkan Haltalı 13 sayı ve Josh Reaves 12 sayı kaydetti.

Yeni koçu Ahmet Çakı yönetiminde bu maça çıkan TOFAŞ’ta Kasey Shepherd 16; Muhsin Yaşar 15, Berk Uğurlu ve Elgin Cook 13’er sayı kaydetti. Pako Cruz ve Tomislav Zubcic’in 9’ar sayısı vardı.

Maçın çeyrek sonuçları 

1. çeyrek: 24-20

2. çeyrek: 46-42

3. çeyrek: 61-67

4. çeyrek: 82-83

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI