Beşiktaş, Soumaoro İçin Transfer Görüşmelerine Başladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Atletico Madrid'den 21 yaşındaki stoper Francisco Montero'yu transfer eden Beşiktaş, Fransa'nın Lille forması giyen stoper Adama Soumaoro için de görüşmelere başladı.

Kara Kartal'da Montero transfer hamlesinden sonra şimdi de Fransa harekâtı başlıyor. Trtspor'un haberine göre; Siyah-beyazlılar Lille'in stoperi Fransız stoper Adama Soumaoro için kulübüyle görüşmelere başladı. Burak Yılmaz'ı Lille'e gönderen Beşiktaş, Fransız kulübünden Adama Soumaoro'yu kadrosuna katmak istiyor. 

Geçen sezon İtalya Serie A takımı Genoa'da kiralık oyanayan 28 yaşındaki stoper 31 Ağustos tarihi itibariyle Lille'e geri dönecek. 2019/2020 sezonuna Lille'de başlayan, devre arasında ise Genoa'ya kiralanan Adama Soumaoro, geçen sezon Ligue 1 ve Serie A'da toplam 18 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI