Beşiktaş - Sporting Maçının Hakemi Açıklandı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim Salı günü oynayacağı Sporting Lizbon maçında karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim Salı günü oynayacağı Sporting Lizbon maçında karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. FIFA kokartlı hakem Slavko Vincic, Bosna-Hersek'te bir fuhuş partisinde yakalanmıştı.

Beşiktaş , Şampiyonlar Ligi'nde 3. grup maçında Portekiz ekibi Sporting'i konuk edecek. 19 Ekim Salı günü Vodafone Park'ta oynanacak mücadele 19.45'te başlayacak. İki takım arasındaki mücadeleyi Slavko Vincic yönetecek.

Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Rade Obrenovic ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

FIFA kokartlı hakem Slavko Vincic, Bosna-Hersek'te bir fuhuş partisinde yakalanmıştı. Partiyi düzenlediği ve fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen Tijana Ajfon isimli kadın da yakalanarak gözaltına alınmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI