Beşiktaş Taraftarına Yasak Geldi

Hafta sonu oynanacak Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçında Siyah-Beyazlı taraftarlar yer almayacak.

Siyah beyazlı taraftarlar geçtiğimiz haftalarda Bursa’da oynanan maçın ardından bu kez de Konya’da takımlarını destekleyemeyecek.

Bilindiği gibi Süper Kupa maçında iki kulüp taraftarı arasında gerginlik yaşanmıştı. Samsun’da oynanan final maçında Atiker Konyaspor ve Beşiktaş taraftarlarının yaşadığı gerginliğin ardından, Konyaspor 5, Beşiktaş ise 1 iç saha maçını seyircisinden yoksun oynamak zorunda kalmıştı. Akabinde iki kulüp yöneticilerinin aldığı ortak karar sonrası, Eylül ayında İstanbul’da oynanan maçta yeşil beyazlı ekibin taraftarları tribünde yer almamıştı. Süper Lig’in ikinci devre maçında bu hafta Konya’da karşılaşacak iki takımın mücadelesinde ise, bu kez siyah beyazlı taraftarlar takımının yanında olamayacak...

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Atiker Konyaspor yönetimi ise, "İki kulübün ortak aldığı bir karar. Yaşanması muhtemel yeni olayların önüne geçmek için böyle bir karar aldık" dedi. 

Ülkemizde son yıllarda derbilerde kalkan yasakların ardından taraftarlar deplasman tribünlerinde takımlarını destekliyor. Ancak Beşiktaş taraftarları, 2 hafta önceki Bursaspor deplasmanının ardından, bu hafta da Atiker Konyaspor deplasmanında takımlarının yanında olamayacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI