Beşiktaş taraftarlardan depremzedelere anlamlı destek

Beşiktaşlı taraftarlar Elazığ'daki depremzedeleri unutmadı.

Beşiktaş taraftarları, basketbol takımları Beşiktaş Sompo Sigorta'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Neptunas Klaipeda ile oynadıkları maçın devre arasında yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri Elazığ'daki depremin mağdurları için sahaya attılar.


Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal sorumluluk projelerinden bir yenisine daha imza attı. 
Siyah-Beyazlı taraftarlar, Beşiktaş Sompo Sigorta'nın FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Neptunas Klaipeda maçının devre arasında, yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri, Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımız için sahaya attılar. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri de sahaya attıkları atkı ve berelerle yardım kampanyasına destek verdiler. 
Beşiktaş taraftarının düzenlediği yardım organizasyonuyla toplanan atkı ve bereler, BJK-KABATAŞ VAKFI aracılığıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI