Beşiktaş, Telekom'u Geçti

ING Basketbol Süper Ligi’nin 27. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Icrypex, sahasında Türk Telekom’u konuk etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 27. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Icrypex, sahasında Türk Telekom’u konuk etti. Playoff yarışını yakından ilgilendiren bu mücadelede Beşiktaş, sahadan 73-67’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Beşiktaş Icrypex ligdeki 14. galibiyetini alırken Türk Telekom ise 15. mağlubiyetini aldı

Beşiktaş Icrypex’te Egehan Arna 23 sayı – 6 ribaund ile yıldızlaşırken Ercan Osmani de 13 sayıyla oynadı. Kerem Kuthan Konan 9 sayı – 2 ribaund, Oğuzhan Göktepe de 8 sayıyla mücadele etti.

Türk Telekom’da ise Aubrey Dawkins 16 sayıyla takımının en skoreri olurken Anthony Clemmons 15, JaJuan Johnson da 12 sayıyla maçı tamamladı. Samet Geyik de 6 sayıyla mücadele etti. Alex Perez de 7 sayı – 7 asist ile oynadı.

Kerem Kuthan Konan önderliğinde ilk çeyrekte hücumda etkili olan Beşiktaş, skor üstünlüğünü de ele geçirdi ve ilk 10 dakikayı 18-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Beşiktaş, Oğuzhan Göktepe’nin üst üste sayılarıyla farkı çift hanelere çıkardı: 32-22. Türk Telekom, Aubrey Dawkins ve JaJuan Johnson’ın sayılarıyla farkı tek haneye indirse de çeyrek sonunda Beşiktaş, Egehan Arna’nın kaydettiği sayılarla farkı yeniden çift hanelere çıkardı ve soyunma odasına da 44-33 önde girdi.

İkinci yarıya konuk ekip Türk Telekom, Samet Geyik ve Aubrey Dawkins önderliğinde iyi başladı ve 7-0’lık bir seriyle farkı 4’e indirdi: 44-40. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan çeyrek ev sahibi ekibin 56-55’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Son çeyreğe Dorukhan Engindeniz’in sayılarıyla başlayan Türk Telekom skor üstünlüğünü de ele geçirdi: 56-57. Bu bölümün ardından Beşiktaş, 4-0’lık seriyle skorda üstünlüğü ele alırken maçın sonu kıran kırana geçti. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Beşiktaş, 73-67 kazandı.

Çeyrek Skorları:

1. çeyrek: 18-12

2. çeyrek: 44-33

3. çeyrek: 56-55

4. çeyrek: 73-67

Eurohoops.net

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI