Beşiktaş, Tolgay Arslan takasta o takıma önerdi

Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan'ı takas için sürpriz bir takıma önerdi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 26 puanla 7. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Tolgay Arslan, 14 Kasım Çarşamba günü kadro dışı bırakıldı.

Bu gelişmenin üzerine 4 Ocak'ta başlayan transfer döneminden transferine kesin gözüyle bakılan Tolgay için  takas planını devreye soktu.

BeIN Sports'un haberine göre siyah beyazlılaer, Evkur Yeni Malatyaspor'a sunduğu teklifte 29 yaşındaki file bekçi Ertaç Özbir'in karşılığında Tolgay Arslan'ı teklif etti. Evkur Yeni Malatyaspor cephesi bu teklife sıcak bakmadı.

Bu sezon Malatya ekibiyle 6 maçta görev alan Ertaç kalesinde 4 gol gördü.

Beşiktaş'ın 2015'in Ocak ayında Hamburg'dan 450 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Tolgay Arslan siyah beyazlı formayla ilk sezonunda 22 maçta görev aldı ve bu maçlarda 2 gol attı. 28 yaşındaki oyuncu Beşiktaş kariyerinde çıktığı 132 maçta 3 gol atıp 12 asist yaptı.

Konuyla ilgili Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Alınan her kararda benim fikrim var tabii ki. Tolgay bizim için önemli oyuncu. Bana göre Türkiye'nin iyi oyuncularından. Ama oynamadığı zaman negatif enerji yayıyor. Madem gitmek istiyorsan git dedim. Ama sonra yine gelip hak etti oynadı. Sıradan bir oyuncu değil." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI